Search here:
Personal Trainer
Billy_Print_08
#integer # doorpakker # opgewekt # maatschappelijk betrokken # familyman # marathons

Mijn naam is Billy de Bruijn en ik heb een missie. Ik wil Personal Training in Dongen en omstreken toegankelijk maken voor iedereen.

Met Personal Training kun je veel bereiken. Zelfs dingen die je niet voor mogelijk hield. De rol van mij als professioneel Personal Trainer is om je gefocust te houden en je te leren om door te zetten tijdens het sporten. Ik ben jouw stok achter de deur. Ik coach je, ondersteun je en laat je ervaren dat je veel meer kan bereiken dan je denkt. Stap voor stap leer ik je kennen. Hierdoor kan ik de training inrichten op een manier die bij jou past. Ik ontdek je zwakke en je sterke punten en daar werk ik mee. We werken aan een sterke mindset. Met als doel dat wekelijks sporten voor jou vanzelfsprekend wordt, je leven lang. En dat je dus met gemak ook op eigen kracht kan sporten.

Mensen met een beperking

Personal training voor mensen met een beperking is ook onderdeel van mijn missie. Ik heb jarenlang als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg gewerkt en weet uit ervaring dat mensen met een beperking doorgaans weinig bewegen en onzeker zijn over sporten. Zonde! Ik bewijs dat het anders kan.

Met name bij deze doelgroep kunnen beweging en voedingsadvies ook bijdragen aan het verminderen van gedragsproblemen en het doorbreken van patronen.

Programma’s

Je kan bij mij 1-op-1 trainen, met een kleine groep (2-3 personen) of met het hele gezin. Check hier de programma’s. Tijdens elk trainingsprogramma stip ik vier vaste onderdelen aan: The BIG 4.

Contact

Meer weten? Vul dan het contactformulier in of bel me op 06-13715687.

Billy