Search here:
Werkwijze

Werkwijze

  • Kennismaking + gratis proefles
  • Intake + bespreken doelen en wensen (bij mensen met een beperking met ouders/verwanten en betrokken disciplines)
  • Afhankelijk van mogelijkheden en doelstellingen wordt gekeken naar de gewenste frequentie en duur van de trainingen. Alles is mogelijk!
  • Billy werkt vanuit een holistische visie, zijn BIG 4 trainingsmethode:
The BIG 4 trainingsmethode

De vier onderdelen van Personal Training. Een optimaal resultaat bereik je door de vier onderdelen te combineren. Lees hier meer over Billy´s eigen ervaringen met de vier onderdelen.

1. Training

Trainen met 100% aandacht onder leiding van BILLY. Wat je doel ook is, BILLY stelt een trainingsprogramma samen dat is afgestemd op jouw doelen en wensen. Jij staat centraal. Grote kans dat je je snel energieker gaat voelen!

2. Mindset

Gedurende de training ontstaat op natuurlijke wijze een state of mind waaruit je de stimulans haalt om door te zetten en goed voor lichaam en geest te zorgen. Duurzame gedragsverandering is geen gemakkelijke opgave, maar als het eenmaal lukt, ben je onverwoestbaar!

3. Herstel

Een blessure of terugval in kracht is nooit leuk. Daarom leert BILLY je hoe je moet herstellen na een intensieve PT. Herstel is minstens zo belangrijk als de training zelf. Het gaat om het vinden van de juiste balans tussen inspanning en rust.

4. Voeding

Gezonde voeding is het beste medicijn om je fitter te voelen en je algehele gezondheid te verbeteren. Het blijvend veranderen van je voedingspatroon verandert je leven in positieve zin. Aan BILLY is een voedingsdeskundige verbonden die je optimaal kan begeleiden bij het ontwikkelen van een uitgebalanceerd voedingspatroon.

Fun

… En dan is er nog 1 factor die de vier onderdelen met elkaar verbindt… De BILLY FUN FACTOR! Personal Training bij BILLY is ook vooral erg leuk!