Search here:

Reviews

Nancy, moeder van Diego
(Personal Training)

Diego voetbalt heel graag maar door de ziekte van Sever (flinke groeipijnen vooral in zijn enkel) kon hij vaak de trainingen en wedstrijden niet of maar half mee doen. Om toch voldoende beweging te krijgen zijn we op zoek gegaan naar een sport waarbij hij leuk bezig kon zijn en zijn enkel ontzien kon worden.

We hebben een leuk gesprek gehad met Billy en hij is met Diego aan de slag gegaan. Diego sport nu elke maandag bij Billy en gaat er met heel veel plezier heen. Ze doen leuke afwisselende oefeningen waarbij Diego’s enkel zo min mogelijk belast wordt. Zijn klachten zijn aanzienlijk verminderd en ook het voetballen gaat nu weer een stuk beter.

En vooral: Diego heeft er ontzettend veel plezier in en wil geen week missen! Dank je wel Billy!

Wilbert, vader van Dex
(Personal Training Beperking)

Onze zoon Dex, met Down-syndroom, is graag actief bezig. De laatste jaren speelt zijn aanleg voor overgewicht wat meer op en zijn we op zoek gegaan naar een sportieve uitdaging, welke goed bij Dex past. Zo hebben we verschillende sporten geprobeerd, o.a. judo, hockey en voetbal. Bij al deze sporten ben je echter ook afhankelijk van de andere kinderen met en/of tegen wie je kunt sporten. Helaas was Dex telkens het enige jongetje met Down-syndroom in deze G-teams en was de rest veel verder en/of sneller in hun ontwikkeling. Dus ondanks alle goede bedoelingen en vaak ook goede begeleiding, hadden we voor Dex nog niet het gevoel dat hij bij deze sporten op de juiste plek zat.

We hadden wel gezien, dat wanneer de trainer alle aandacht aan hem gaf, hij ook enthousiast meedeed, maar wanneer hij zelfstandig moest functioneren in het team, hij toch niet helemaal vlot meekon en het vaak uit frustratie dan eigenlijk opgaf. We konden van een team-coach/trainer ook niet verwachten dat deze alle aandacht altijd en alleen aan Dex gaf.

Een individuele sport, zoals fitness, leek ons de juiste sport voor Dex. Om de verschillende oefeningen goed, veilig en verantwoord uit te kunnen voeren, hadden we wel behoefte aan een goede begeleiding voor Dex. Een personal trainer waar wij en Dex een goed gevoel bij hadden. Deze hebben we gevonden, Billy Personal Training uit Dongen. Wij kenden Billy al uit de stergroep van Dex zijn lagere school Villa Vlinderhof, waar hij een ander kindje begeleidde en Billy was dus voor Dex en ons een vertrouwd gezicht.

Natuurlijk zijn de kosten voor zo’n intensieve begeleiding een stuk hoger dan bij een normale (team-)sport. De financiering van deze personal training hebben we echter gelukkig ook snel rond gekregen vanuit het PGB en sinds een paar maanden gaat Dex nu met heel veel plezier, enthousiast en gedreven iedere maandagmiddag een uur intensief sporten samen met Billy in Dongen. Met mooi weer lekker naar buiten in de bossen en met slechter weer heerlijk binnen bij een mooie fitness-locatie in Dongen.

Dex is super-enthousiast en niet te stoppen en na een uur sporten heerlijk moe, bezweet en zeer voldaan. Het is een stukje rijden, iedere week op en neer van Waalwijk (waar wij wonen) naar Dongen, maar Dex en wij hebben het er graag voor over. Wij zijn super-blij met Billy Personal Training.

Frank en Ingrid Voskuil
(Family Training)

De doelstelling voor ons was: we wilden lichamelijk wat fitter worden. Gewoon wat beter in ons vel. Daarom hebben we gezocht wat bij ons paste. Het moest iets zijn, waar we samen trainden en, heel belangrijk, wat vooral leuk en daardoor vol te houden was.

Na kort zoeken, kwamen we terecht bij Billy, een personal trainer. Zo krijgen we training op het niveau, wat bij ons past. En dat werkt stimulerend. We raden Billy ten zeerste aan, omdat hij plezierig in de omgang is en dat hij je weet te motiveren. Beetje bij beetje ga je je grenzen verleggen en kom je op een hoger niveau. We voelen ons nu al veel fitter en gaan met plezier naar de training. En dat laatste is voor ons ook heel belangrijk.

Christine en Karla
(Small Group Training)

Ik sport nu bijna een jaar bij Billy. Het eerste gedeelte alleen en later samen met Karla. Billy weet je iedere keer weer te motiveren om toch dat ene stapje meer te doen.

De trainingen zijn leuk en afwisselend. Geen training is hetzelfde. Het leuke van het sporten met 2 personen is dat de oefeningen vaak zo zijn dat je ze samen doet. Ook dit werkt erg motiverend. Je wilt het toch iedere keer weer net wat beter doen dan de ander. De oefeningen worden goed door Billy uitgelegd en waar nodig aangepast. Tijdens de training wordt goed na je gekeken dat je de oefeningen goed doet.
Hij is echt met je bezig.

Kortom een super fijne, gezellige trainer die echt met je bezig is om het beste uit je te halen.

Jannie, moeder van Marleen
(Personal Training Beperking)

Marleen gaat een keer per week met Billy op pad. Marleen moest meer gaan bewegen om haar conditie te verbeteren en wat kilo’s kwijt te raken.

Door de persoonlijke aansturing en een prima variatie in oefeningen beweegt Marleen veel en goed. Haar conditie is hierdoor verbetert. Het wordt vooral heel speels opgepakt, waardoor het voor Marleen aantrekkelijk is om haar best te doen.  Door de combinatie van de personal trainer-kwaliteiten en ervaring in de zorg voor mensen met een beperking, weet Billy precies hoe Marleen te motiveren. Want bewegen is niet haar grootste hobby 🙂 Al met al een prima trainer voor Marleen!

Marjella, moeder van Jordy
(Personal Training Beperking)

‘’Na een paar jaar op zoek te zijn geweest voor een geschikte activiteit/sport voor onze zoon met ASS en cognitieve beperking eindelijk Billy gevonden. Jordy zit vol met energie en kan deze moeilijk kwijt. Ook op motorisch gebied heeft Jordy zijn beperkingen. Jordy gaat met veel plezier en krijgt een op een aandacht. Bij Billy heeft hij de perfecte uitlaatklep gevonden. Kortom wij zijn super blij dat wij Billy gevonden hebben.’’

Lisette, moeder van Jos
(Personal Training Beperking)

We hebben Jos bij jou aangemeld omdat hij vanwege zijn syndroom specifieke en individuele begeleiding nodig heeft. Deze begeleiding hebben we in G-sporten eigenlijk ook niet echt gevonden omdat de begeleiders dan meerdere personen moeten begeleiden en dat was voor Jos niet voldoende. Hij heeft continue aandacht, support en aanwijzingen nodig om oefeningen en hardlopen met de juiste techniek uit te kunnen voeren. Ons doel voor Jos is dan ook om met de juiste techniek te kunnen hardlopen en om op de juiste manier oefeningen uit te kunnen voeren die voor zijn houding goed zijn.

Jos is pas net aan het trainen met jou maar tot nu toe is hij en zijn wij tevreden.

We hebben mede voor jou gekozen omdat wij jou kennen via de Veenbies en weten wat voor een persoon jij bent. Je bent rustig en schept vertrouwen, dat zijn punten die voor Jos heel belangrijk zijn. Bovendien ben je een positief ingesteld persoon.

Wij zouden jou aanbevelen bij anderen omdat je op een natuurlijke manier omgaat met mensen met een syndroom en/of beperking en hen daardoor geschikt ben hen persoonlijke training te geven.

Amy Leemans, Mooi in Maatwerk
(Fitness in Company)

Ruim een half jaar geleden hebben wij Billy gevraagd om ons één keer in de week te trainen. Het is prettig dat Billy op locatie trainingen kan geven. Vooral bij ons binnen het bedrijf is dat heel fijn. Een kantoorbaan is vooral zittend werken. Door training van Billy te krijgen versterken wij onze spierkracht, balans en doorzettingsvermogen. Billy geeft ons vertrouwen en motiveert ons op een goede manier. Geen training is hetzelfde en dat maakt het heel afwisselend. Samen sporten onder leiding van Billy geeft het team een boost. Billy bedankt voor jou enthousiasme en wij hopen nog veel trainingen bij je te mogen volgen!